You are here

Česta pitanja (FAQ)

 

Zašto smo dali drugi naziv WEB SHOPu ?

Da bismo jasnije razgraničili dve različite delatnosti naše firme : ELECTRONIC SHOP NS  je spacijalizovani WEB  SHOP maloprodaja elektroniskih komponenti, alata i opreme, prodaja rezervnih delova za RTV servisere)

SPRINT ELEKTRONIKA (sve komponente koje imamo u ponudi u WEB SHOPu preko naše veleprodaje koje je specijalizovano za uvoz, distribuciju i veleprodaju možete da nabavite ukoliko ste firma ili ako imate potrebu za većim količinama komponenti ili alata iz naše velike ponude).

 

Gde se nalaze prostorije maloprodaje i veleprodaje?

Maloprodaja: SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o. maloprodaja Braće Ribnikar 15 (lokal u dvorištu) Telefoni: 021/6541-086 021/6541-057 Fax: 021/6541-086 E-mail: sprint.elektronika@gmail.com
WEB SHOP : www.esns.rs

Veleprodaja: SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o.
Braće Ribnikar 15 (lokal u dvorištu)
Telefoni: 021/639-1979 021/636-2633 Fax: 021/639-1979
E-mail: office@sprintel.rs
WEB : www.sprintel.rs

 

Zanima me radno vreme?

maloprodaja: radnim danima: 9 - 17 h, subotom: 9 - 14 h, nedeljom : ne radi
veleprodaja: radnim danima: 9 - 17 h, subotom: 9 - 14 h, nedeljom : ne radi

 

Kako je moguće doći do najnovijeg maloprodajnog cenovnika?

Aktuelni cenovnik možete zatražiti na mai:l sprint.elektronika@gmail.com

 

Kako je moguće doći do najnovijeg veleprodajnog cenovnika?

Naša veleprodaja funkcioniše po principu upita i ponuda. Zašto ovaj princip? Aktuelna kriza je jako uzdrmala tržište komponenti a i stalne oscilacije u odnosu EUR/USD utiču na cenu komponenti bezmalo na dnevnom nivou.

Ako ste za nešto iz naše široke ponude zainteresovani pošaljite nam mail ili fax sa spiskom i traženim količinama i mi ćemo Vam poslati ponudu sa najboljim mogućim, usolvima u datom momentu.

 

Da li je moguće poručivanje elektronskih komponenti, merne i lemne opreme, alata i sl. koji se ne nalaze u vašoj ponudi?

Da, zahvaljujući velikom broju kontakata, preko naše veleprodaje ili maloprodaje moguće je poručiti razne komponente ili alat zahvaljujući našim razvijenim kontaktima sa vodećim evropskim ditrubuterskim kućama.

 

A on-line poručivanje?

Svi proizvodi iz naše ponude su vam na raspolaganju po sistemu kupovine "iz fotelje" i deli vas samo par klikova. Sve što je potrebno da za proizvode koje želite da poručite odaberete količinu koju želite i ubacite u korpu za poručivanje.

Zatim kada želte za završite sa kupovinom odaberete opciju naruči i popunite tabelu sa podatcima koji su nam neophodni da bismo mogli da stupimo sa Vama u kontakt i završimo do kraja proces poručuvanja, ako želite možete i da se registrujete na našem sajtu. Tako će Vaši podatci sa detaljima potrebni za isporuku komponenti na Vašu adresu ostati snimljeni i više nećete morati da ih unostie prilikom poručivanja.

 

Kada nam stigne Vaša on-line porudžbina šta se dalje dešava ?

Očekujte od nas ubrzo mail sa odgovorm šta od traženih komponenti imamo trenutno na lageru. Ako se složite sa porudžbinom mi Vam komponente šaljemo ODMAH express kurisrkom službom Daily Express. To Vas za uobičajenu veličinu paketa do 5kg košta 200 do 250 din. Kada Vam sledeći dan od kada ste nam potrdili porudžbinu stigne kurir sa pošiljkom na Vaša vrata vi mu plaćate pošiljku gotovinom na licu mesta.