You are here

O nama

electronic shop ns

Firma posluje kao dve odvojene jedinice.

VELEPRODAJA

SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu u ulici Braće Ribnikar 15. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija elektronskih komponenti, opreme i alata. Naša firma koja je specijalizovna za uvoz i distribuciju kao nezavinsna firma može u svakom momentu da Vam ponudi najbolju, najbržu, najjeftiniju kombinaciju nabavke od firmi čiju ponudu uvozimo.

 

VELEPRODAJNA PONUDA

Raspolažemo sa lagerom koji pokriva potrebe za najtraženijim komponentama : diode, diaci, tranzistori (fet, mos-fet, igbt ...itd.), ic kola (linearna, digitalna (c-mos,ttl)), mikrokontroleri, procesori, otpornici (ugljenoslojni,metalfilm,keramički), kondenzatori (elko, mkt, mkp, tantal, kerko), konektori (audio, video, molex, tyco ...itd.), kablovi (audio, video,signalni ...itd.) alati, lemilice i oprema za lemljenje (kalaj ...itd.) Naš lager se konstanto proširuje u zavisnosti od potreba naših kupaca.

 

VELEPODAJA ADRESA I RADNO VREME

RADNO VREME : PON – PET od 9:00 do 17:00 I SUBOTOM : od 09:00 do 14:00 TEL : 021-6541-057, 021-6541-086 FAX : 021-6541-086 E-MAIL : office@sprintel.rs Sve komponente sa našeg lagera ili pristigle iz uvoza po Vašoj porudžbini šaljemo na Vašu adresu kuriskim službama Daily Express. S poštovanjem, Dejan Nikolić direktor.

 

MALOPRODAJA

SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu u ulici Braće Ribnikar 15, lokal 8. Specijalizovana radnja za prodaju elektronike. Preko naše maloprodaje omogućili smo našim kupcima da brzo i jednostavno dođu do naše kompletne lager ponude. Pored navedenog za našu veleprodaju, naša maloprodaja ima još jednu specijalizaciju. Tu posebno želimo da napomenemo našu maloprodajnu lager ponudu koja se odnosi na rezervne delove za TV, LCD LED aparate (evropska i japanska ic kola , kondenzatori, VN transformatori, kaskade, daljinski upravljači).

 

MALOPRODAJNA PONUDA

Pored navedenih partnerskih odnosa sa stranim firmama na ovom mestu je bitno da navedemo da u segmentu rezervnih delova za audio video opremu i svemu potrebnom RTV serviserima imamo dugogodišnju i odličnu saradnju sa nekoliko najvećeih firmi u Evropi u segmentu trgovine RTV rezervnim delovima.

 

MALOPRODAJA ADRESA I RADNO VREME

RADNO VREME : PON – PET od 9:00 do 17:00 I SUBOTOM : od 09:00 do 14:00 TEL : 021-6541-086, 6541-057 FAX : 021-6541-086 E-MAIL : sprint.elektronika@gmail.com Sve komponente sa našeg lagera šaljemo kuriskom službom Daily Expres S poštovanjem, Dejan Nikolić direktor.