You are here

Error message

Notice: Undefined index: comment_count in esns_preprocess_node() (line 10 of /home/esnsrs/public_html/sites/all/themes/esns/preprocess/node.preprocess.inc).

Svi

prikaži 1 - 16 od 123

Preduzeće

Ukoliko robu naručujete za preduzeće molimo vas da popunite sledeća polja takođe: Preduzeće, PIB, Matični broj. Kako bi vam mogli napraviti validan račun / predračun.

Korisni linkovi

 

SPRINT ELEKTRONIKA

Naša VELEPORODAJA koje sa bavi direktnim uvozom i distribucijom elektronskih komponenti, opreme i alata. Ako je vaša firma proizvođač ili po nekom drugom osnovu veliki potrošač komponenti iz naše maloprodajne ponude oni su prava adresa za Vas i Vaše potrebe.


 

ALLDATASHEET

Preporučujemo za pretragu tehničkih karakteristika komponenata

Česta pitanja (FAQ)

 

Zašto smo dali drugi naziv WEB SHOPu ?

Da bismo jasnije razgraničili dve različite delatnosti naše firme : ELECTRONIC SHOP NS  je spacijalizovani WEB  SHOP maloprodaja elektroniskih komponenti, alata i opreme, prodaja rezervnih delova za RTV servisere)

SPRINT ELEKTRONIKA (sve komponente koje imamo u ponudi u WEB SHOPu preko naše veleprodaje koje je specijalizovano za uvoz, distribuciju i veleprodaju možete da nabavite ukoliko ste firma ili ako imate potrebu za većim količinama komponenti ili alata iz naše velike ponude).

 

O nama

electronic shop ns

Firma posluje kao dve odvojene jedinice.

VELEPRODAJA

SPRINT ELEKTRONIKA d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu u ulici Braće Ribnikar 15. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija elektronskih komponenti, opreme i alata. Naša firma koja je specijalizovna za uvoz i distribuciju kao nezavinsna firma može u svakom momentu da Vam ponudi najbolju, najbržu, najjeftiniju kombinaciju nabavke od firmi čiju ponudu uvozimo.

 

Stranice